10:33 h. Lunes, 09 de diciembre de 2019

Abril de Lletres una variada proposta entorn al dia del Llibre

L'Ajuntament d'Artà ha llençat tota una sèrie d'activitats al llarg del mes d'abril que giren entorn al llibre i la lectura i que culminaran amb la celebració de la diada de Sant Jordi el dia 23.

artanoticies.opennemas.com  |  16 de abril de 2013 (15:52 h.)
Más acciones:

Entre les activitats proposades tenim:

L'activitat Fem Fanalets, realitzada el passat dia 10, El contacontes Els pallassos de sant Jordi, a càrrec de Terratrèmol, per dia 17, El XVI Certamen de Narració Curta per a joves, a entregar a partir de dia 21, un concurs de dibuix infantil, la proposta il·lustrem Poesia, la presentació del llibre "La Revolta dels Enllaçats" dia 17 i la celebració del dia del Llibre el 23 d'abril que comptarà amb moltes activitats: Lectura al carrer. Intercanvi de llibres Deixa'n un i agafa'n un altre. Lectura improvisada. Fira del Llibre al Carrer Ciutat, Contacontes Goldilocks. Lectures dramatitzades per grups teatrals escolars, i Club de Lectura amb el comentari de Bogeries de Brooklyn.

Más noticias en Cultura

  Una glosa de Maria Cassellas pel Dia de la Mare

Amb un dia de retard, per problemes tècnics d'Artà Notícies, us oferim aquesta col·laboració de la...

  L'Herència del CC Sant Salvador ha encetat avui la XIII Mostra de Teatre Escolar

La Mostra de teatre, música i dansa  ha començat avui la seva tretzena edició que s'allargarà fins el...

  Molta participació al dia del llibre

El dia del llibre va ser la cloenda del programa Abril de Lletres que organitza l’ajuntament des de la biblioteca. Va ser un dia festiu...