17:02 h. Jueves, 23 de Mayo de 2019

Iniciat amb èxit el Club de Lectura a la Biblioteca Municipal

Aquesta iniciativa de la Biblioteca Municipal pretén estimular la lectura a través del contacte entre els lectors d’una mateixa obra. 
Ja s’ha fixat data i obra per a la segona sessió. Es llegirà la novel·la de Paul Auster Bogeries de Brooklyn i la nova trobada serà el dimarts dia 23 d’abril, coincidint amb la celebració del Dia del Llibre. 
Jaume Morey Sureda  |  20 de Marzo de 2013 (16:06 h.)
Más acciones:

Dimarts dia 19 es va celebrar la primera sessió del Club de Lectura que s’ha posat en marxa a la Biblioteca Municipal. En aquesta primera ocasió el llibre elegit ha estat el de Helene Hanff titulat 84 Charing Cross Road i que va ser comentat pels gairebé trenta lectors inscrits. A l’inici, els lectors varen rebre un tríptic informatiu sobre l’obra i l’autora que ajudava a contextualitzar el text. Sense que hi hagués un guió previ, tots els assistents exposaren els aspectes que més els havien interessat del llibre en una tertúlia que durà una hora i que semblà curta.

            Aquesta iniciativa de la Biblioteca Municipal pretén estimular la lectura a través del contacte entre els lectors d’una mateixa obra. Els llibres són distribuïts a cada un dels inscrits per la mateixa Biblioteca a través dels lots que el servei de la Xarxa del Consell de Mallorca ha organitzat. L’experiència ha tengut èxit en molts de llocs de Mallorca on ja s’ha posat en funcionament.

            Ja s’ha fixat data i obra per a la segona sessió. Es llegirà la novel·la de Paul Auster Bogeries de Brooklyn i la nova trobada serà el dimarts dia 23 d’abril, coincidint amb la celebració del Dia del Llibre.

            Si voleu connectar amb la Biblioteca podeu accedir a la seva web www.bibliotecaspublicas.es/arta/index.jsp