10:40 h. Viernes, 21 de Septiembre de 2018

Artà Notícies

Alex Flórez ha batut el record de Suissa de 20 km marxa i s'ha classificat pel mundial

El marxador artanenc, que també té nacionalitat Suïssa, ha aconseguit una de les fites més importants de la seva vida esportiva, en batre el rècord nacional de Suïssa en els 20 km,  amb una marca de 1h'25'' 20, i obtenir  la mínima per participar en el Campionat absolut d'atletisme que se celebrarà a Moscou aquest estiu.

artanoticies.opennemas.com  |  16 de Abril de 2013 (19:36 h.)
Más acciones:

aquest dissabte a l'EA Race Walking Permit Meeting Poděbrady (Rep. Txeca), el marxador artanenc Alex Flórez Studer ha aconseguit una de les fites més importants de la seva vida esportiva, en batre el rècord nacional de Suïssa en els 20 km,  que fins ara tenia l'olimpic Pascal Charriere, amb una marca de 1h'25'' 20, obtenint així la mínima per participar en el Campionat absolut d'atletisme que se celebrarà a Moscou aquest estiu. A la cursa Alex va passar rapidíssim els 5 i 10 km (20'58 - 41'59), després va haver de baixar i dossificar-se, però controlant fins al final per fer la mínima. Va vessar felicitat. (ah! i sense flat, gran novetat). És un honor tenir el Record, i més tenint en compte.

Más noticias en Esports

  Xisco Lliteras i Miquel Alzamora dirigeixen la Mallorca 312, la marxa cicloturística més llarga.

Està previst que els més de 1.000 participants de la cursa passin per Artà,  on hi haurà un...

  Marta Gili i altres set atletes artanencs participaran a la Trail o la Ultratrail de Tramuntana

Marta Gili, Benet Nicolau, Andreu Reinès, Gerard Bravo i Jaume Gual, competiran a la Trail de 63 km entre Valldemossa i...

  Veteranes Internacionals, lequip femení més experimentat del Volei Artà competirà a Alemanya

Després de molts d'anys d'entrenar, les jugadores veteranes del Volei Artà jugaran dissabte el seu primer partit...