11:40 h. Lunes, 09 de diciembre de 2019

Alex Flórez ha batut el record de Suissa de 20 km marxa i s'ha classificat pel mundial

El marxador artanenc, que també té nacionalitat Suïssa, ha aconseguit una de les fites més importants de la seva vida esportiva, en batre el rècord nacional de Suïssa en els 20 km,  amb una marca de 1h'25'' 20, i obtenir  la mínima per participar en el Campionat absolut d'atletisme que se celebrarà a Moscou aquest estiu.

artanoticies.opennemas.com  |  16 de abril de 2013 (19:36 h.)
Más acciones:

aquest dissabte a l'EA Race Walking Permit Meeting Poděbrady (Rep. Txeca), el marxador artanenc Alex Flórez Studer ha aconseguit una de les fites més importants de la seva vida esportiva, en batre el rècord nacional de Suïssa en els 20 km,  que fins ara tenia l'olimpic Pascal Charriere, amb una marca de 1h'25'' 20, obtenint així la mínima per participar en el Campionat absolut d'atletisme que se celebrarà a Moscou aquest estiu. A la cursa Alex va passar rapidíssim els 5 i 10 km (20'58 - 41'59), després va haver de baixar i dossificar-se, però controlant fins al final per fer la mínima. Va vessar felicitat. (ah! i sense flat, gran novetat). És un honor tenir el Record, i més tenint en compte.

Más noticias en Esports

  Marta Gili i altres set atletes artanencs participaran a la Trail o la Ultratrail de Tramuntana

Marta Gili, Benet Nicolau, Andreu Reinès, Gerard Bravo i Jaume Gual, competiran a la Trail de 63 km entre Valldemossa i...

  Dades meteorològiques d'Artà dimecres 17/04/2013 per Toni Esteva

Temperatura mínima d'avui: 7.7ºC Temperatura màxima d'ahir: 24.0ºC Temperatura actual:...

  Veteranes Internacionals, l'equip femení més experimentat del Volei Artà competirà a Alemanya

Després de molts d'anys d'entrenar, les jugadores veteranes del Volei Artà jugaran dissabte el seu primer partit...