11:27 h. Lunes, 09 de diciembre de 2019

L'equip d'Enric Mas de Fundación Alberto Contador primer al Trofeo Astur-Cántabro

artanoticies.opennemas.com  |  08 de abril de 2013 (20:14 h.)
Más acciones:

L'Equip d'Enric Màs guayadors del Trofeo Astur Cántabro
L'Equip d'Enric Màs guayadors del Trofeo Astur Cántabro

Álvaro cuadros, dissabte, i Cristian Torres, diumenge, van aconseguir sengles victòries per al Specialized-Fundació Alberto Contador en un intens cap de setmana de carreres a Astúries en el Trofeo Astur Cántabro, on es va traslladar l'equip de José Luis de Santos gairebé al complet, i en el qual Enric Mas va treballar de valent per la victòria del seu equip.

Álvaro Quadres va aconseguir dissabte la cinquena victòria de la temporada per al Specialized-Fundació Alberto Contador i la tercera en el seu compte particular, en guanyar en solitari a La Tenderina (Oviedo), després de deixar de roda al seu company d'escapada, Cristian Rodríguez , a falta de 10 quilòmetres per meta.

El corredor granadí va liderar una magnífica actuació de l'equip de José Luis de Santos sobre un recorregut d'uns 80 quilòmetres i tres alts puntuables. El Specialized-Fundació Alberto Contador va estar en tots els talls i, després del salt d'Álvaro Quadres, va controlar per darrere el grup de cap fins a aconseguir també la segona plaça del podi gràcies a l'esprint de Cristian Torres, aconseguint a més la classificació per equips. Álvaro Quadres, per la seva banda, va completar el seu triomf amb el Premi de la Muntanya i el primer mallot de líder del Trofeu Astur-Càntabre.

Ahir diumenge, l'equip va tornar a prendre la sortida amb els mateixos corredors a Figueredo, on els esperaven quatre voltes a un circuit pla. Els intents d'escapada no van tenir èxit sobre aquest terreny i l'equip va optar per treballar per l'sprint de Cristian Torres, que va sumar així el seu primer triomf de l'any després d'haver aconseguit dos segons llocs fins ara, el d'ahir i el de Don Benito. Gràcies als dos podis d'aquest cap de setmana, Cristian li pren al seu company Álvaro Cuadros el liderat en el Trofeu Astur Càntabre-

Más noticias en Esports

  Marta Gili i altres set atletes artanencs participaran a la Trail o la Ultratrail de Tramuntana

Marta Gili, Benet Nicolau, Andreu Reinès, Gerard Bravo i Jaume Gual, competiran a la Trail de 63 km entre Valldemossa i...

  Dades meteorològiques d'Artà dimecres 17/04/2013 per Toni Esteva

Temperatura mínima d'avui: 7.7ºC Temperatura màxima d'ahir: 24.0ºC Temperatura actual:...

  Veteranes Internacionals, l'equip femení més experimentat del Volei Artà competirà a Alemanya

Després de molts d'anys d'entrenar, les jugadores veteranes del Volei Artà jugaran dissabte el seu primer partit...