16:12 h. Viernes, 19 de Octubre de 2018

Artà Notícies

L'equip d'Enric Mas de Fundación Alberto Contador primer al Trofeo Astur-Cántabro

artanoticies.opennemas.com  |  08 de Abril de 2013 (20:14 h.)
Más acciones:

L'Equip d'Enric Màs guayadors del Trofeo Astur Cántabro
L'Equip d'Enric Màs guayadors del Trofeo Astur Cántabro

Álvaro cuadros, dissabte, i Cristian Torres, diumenge, van aconseguir sengles victòries per al Specialized-Fundació Alberto Contador en un intens cap de setmana de carreres a Astúries en el Trofeo Astur Cántabro, on es va traslladar l'equip de José Luis de Santos gairebé al complet, i en el qual Enric Mas va treballar de valent per la victòria del seu equip.

Álvaro Quadres va aconseguir dissabte la cinquena victòria de la temporada per al Specialized-Fundació Alberto Contador i la tercera en el seu compte particular, en guanyar en solitari a La Tenderina (Oviedo), després de deixar de roda al seu company d'escapada, Cristian Rodríguez , a falta de 10 quilòmetres per meta.

El corredor granadí va liderar una magnífica actuació de l'equip de José Luis de Santos sobre un recorregut d'uns 80 quilòmetres i tres alts puntuables. El Specialized-Fundació Alberto Contador va estar en tots els talls i, després del salt d'Álvaro Quadres, va controlar per darrere el grup de cap fins a aconseguir també la segona plaça del podi gràcies a l'esprint de Cristian Torres, aconseguint a més la classificació per equips. Álvaro Quadres, per la seva banda, va completar el seu triomf amb el Premi de la Muntanya i el primer mallot de líder del Trofeu Astur-Càntabre.

Ahir diumenge, l'equip va tornar a prendre la sortida amb els mateixos corredors a Figueredo, on els esperaven quatre voltes a un circuit pla. Els intents d'escapada no van tenir èxit sobre aquest terreny i l'equip va optar per treballar per l'sprint de Cristian Torres, que va sumar així el seu primer triomf de l'any després d'haver aconseguit dos segons llocs fins ara, el d'ahir i el de Don Benito. Gràcies als dos podis d'aquest cap de setmana, Cristian li pren al seu company Álvaro Cuadros el liderat en el Trofeu Astur Càntabre-

Más noticias en Esports

  Xisco Lliteras i Miquel Alzamora dirigeixen la Mallorca 312, la marxa cicloturística més llarga.

Està previst que els més de 1.000 participants de la cursa passin per Artà,  on hi haurà un...

  Marta Gili i altres set atletes artanencs participaran a la Trail o la Ultratrail de Tramuntana

Marta Gili, Benet Nicolau, Andreu Reinès, Gerard Bravo i Jaume Gual, competiran a la Trail de 63 km entre Valldemossa i...

  Veteranes Internacionals, lequip femení més experimentat del Volei Artà competirà a Alemanya

Després de molts d'anys d'entrenar, les jugadores veteranes del Volei Artà jugaran dissabte el seu primer partit...