09:28 h. Viernes, 15 de noviembre de 2019

Marta Gili i altres set atletes artanencs participaran a la Trail o la Ultratrail de Tramuntana

Marta Gili, Benet Nicolau, Andreu Reinès, Gerard Bravo i Jaume Gual, competiran a la Trail de 63 km entre Valldemossa i Pollença. Tomeu Dalmau, Jaume Cabrer i Jaume Pinso s'atreviran amb els 107 km de l'Ultratrail, entre Andratx i Pollença.

artanoticies.opennemas.com  |  17 de abril de 2013 (21:25 h.)
Más acciones:

Marta Gili serà l'única dona artanenca que el proper dissabte dia 20 d'abril competirà a la Trail, la carrera de muntanya que transcorre entre Valldemossa i Pollença amb un recorregut de 63 km. Serà acompanyada en aquesta aventura per 4 atletes artanencs: Benet Nicolau, Andreu Reinès, Gerard Bravo i Jaume Gual.

Altres tres corredors d'Artà: Tomeu Dalmau, Jaume Cabrer i Jaume Pinso s'atreviran amb els 107 km de l'Ultratrail, que cobreix tota la longitud de la Serra de Tramuntana entre Andratx i Pollença.

Tomeu Dalmau, s'ha convertit en un vertader especialista de les carreres de gran fons i ja duu a la seva esquena 4 maratons, el darrer la Maratona de Roma el passat 17 de març, que va cobrir amb un temps molt respectable  de 3 hores i 6 minuts, quedant en el lloc 395 entre els 16.000 participants de la carrera.

Ara aquests 8 valents compartiran la carrera de muntanya que es celebra a Mallorca amb altres 1,400 atletes de més de 30 nacionalitats. Tots ells lluiran llaços negres en senyal de dol per les víctimes de l'atemptat de la Marató de Boston.

Tomeu Dalmau Julià a la Maratona de Roma

Más noticias en Esports

  Dades meteorològiques d'Artà dimecres 17/04/2013 per Toni Esteva

Temperatura mínima d'avui: 7.7ºC Temperatura màxima d'ahir: 24.0ºC Temperatura actual:...

  Veteranes Internacionals, l'equip femení més experimentat del Volei Artà competirà a Alemanya

Després de molts d'anys d'entrenar, les jugadores veteranes del Volei Artà jugaran dissabte el seu primer partit...