12:54 h. Miércoles, 20 de Marzo de 2019

Artà Notícies

Penyal des Migdia o Barranc de Biniaraix doble opció d'un Raig d'Artanencs per demà dia 24

El Penyal des Migdia és el punt més alt de Mallorca on es pot pujar i el Barranc de Biniaraix és una de les excursions més famoses de Mallorca sobre tot ara que baixa aigua pel barranc.

 

artanoticies.opennemas.com  |  23 de Marzo de 2013 (14:44 h.)
Más acciones:

Penyal des Migdia (foto de Un Raig d'Artanencs)
Penyal des Migdia (foto de Un Raig d'Artanencs)

Aquesta vegada, com que l'excursió principal és força difícil, s'ha pensat fer dos grups que triaran entre dues excursions diferents.

La primera d'elles consisteix en pujar al Penyal des Migdia, veïnat del Puig Major i que té 1398 m. d'altura - el punt més alt de Mallorca on podem pujar ja que a dalt del Puig Major és zona militar i està prohibit l'accés -. Des d'allà les vistes son espectaculars.

La dificultat radica en que son 600 metres de desnivell que s'han de salvar en poc temps, tant per pujar per la cara Nord des de el Camí des Cingles, com per baixar per sa Coma de n'Arbona.

La segona excursió comença a l'Embassament de Cúber i després de travessar el Coll de l'Ofre, davalla pel Barranc de Biniaraix fins a Sóller.

Es tracta d'una de les excursions més famoses de Mallorca ja que és fàcil i al mateix temps molt guapa, sobre tot ara que baixa aigua pel barranc.