10:12 h. Lunes, 09 de diciembre de 2019

Toni Llabrés campió de la Superlliga Espanyola de Volei amb l'Unicaja Almeria

Toni Llabrés ha pogut aixecar avui vespre la copa de Campió de la Superlliga de Voleibol que ha guayant amb el seu equip l'Unicaja Almeria, en guanyar per 3-1 el quart partit del playoff contra el CAI Voleibol Teruel. Toni és el primer artanenc que aconsegueix aquesta fita.

artanoticies.opennemas.com  |  07 de abril de 2013 (01:25 h.)
Más acciones:

El quart partit de la final de la Superlliga Masculina s'ha disputat al Pavelló Moisés Ruiz d'Almeria davant 1500 espectadors. La victòria d'Unicaja Almeria per 3-1 davant el CAI Voleibol Teruel el proclama campió de la Superlliga Masculina en haver guanyat 3 dels 5 partits del playoff final. En acabar el partit, el vicepresident de la RFEVB, Eladio Freijoo, ha lliurat a Julián García Torres, capità d'Unicaja  el trofeu de campió 2012-13.
El capità de CAI Voleibol Terol, Cesc Llenas, ha recollit el trofeu que acredita CAI Voleibol Terol com subcampió d'aquesta edició, mentre que Andrés Villena, d'Unicaja Almeria,  ha recollit la Pilota Daurada que l'acredita com a MVP de la Final de la Superlliga Masculina.

Les alineacions ha estat:

Per part de l'Unicaja Almeria: Ferrera (9), Jassim (16), Villena (22), García Torres (12), Viciana (9), Cedeño (8), Llabrés (Líbero). També van jugar: Tanik Sinama (-) i Borja Ruiz (2).
Per part del CAI Voleibol Teruel: Rodríguez (6), Parrés (9), Sevillano (1), Sugrañes (9), Arranz (1), Barcala (20), Llenas (Líbero). També van jugar: Torcello (10), De Amo (-), Dreyer (-) i Ronchi (1)
Com àrbitres de l'encontre han actuat J. L. Galán (Càceres) - J.A. Erce (Càceres)
Els resultats parcials dels quatre sets disputats ha estat: 25-16 (24 '), 28-30 (34') 25-18 (25 ') i 25-22 (24')

Más noticias en Esports

  Marta Gili i altres set atletes artanencs participaran a la Trail o la Ultratrail de Tramuntana

Marta Gili, Benet Nicolau, Andreu Reinès, Gerard Bravo i Jaume Gual, competiran a la Trail de 63 km entre Valldemossa i...

  Dades meteorològiques d'Artà dimecres 17/04/2013 per Toni Esteva

Temperatura mínima d'avui: 7.7ºC Temperatura màxima d'ahir: 24.0ºC Temperatura actual:...

  Veteranes Internacionals, l'equip femení més experimentat del Volei Artà competirà a Alemanya

Després de molts d'anys d'entrenar, les jugadores veteranes del Volei Artà jugaran dissabte el seu primer partit...