08:37 h. Viernes, 15 de noviembre de 2019

Les empreses d'Artà es poden donar d'alta al sistema de Qualitat Turística fins el 29 de març

L’Ajuntament d’Artà, la Conselleria de Turisme i la Secretaria d’Estat de Turisme posen en marxa la quarta anualitat per a la implantació del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) a Artà. El període d’adhesió pels establiments que enguany vulguin incorporar-se al projecte SICTED resta obert fins a dia 29 de març.

artanoticies.opennemas.com  |  11 de marzo de 2013 (15:31 h.)
Más acciones:

El SICTED és un sistema que pretén introduir mecanismes de millora continua en les destinacions turístiques mitjançant una gestió integral de la qualitat, en tots els sectors implicats de la destinació.

L'objectiu principal és millorar el nivell de qualitat que s'ofereix gràcies a una millor coordinació entre els diferents sectors que es relacionem amb el visitant tan públic com privat, generant valor per al turista i per a la pròpia destinació a través de la fidelització del client.

El projecte contempla una sèrie d’actuacions que permetran millorar la coordinació i el coneixement entre les diferents empreses i serveis del municipi, així com treballar amb Manuals de Bones Pràctiques, assistir a reunions de millora dels sectors i a diferents cursos de formació; el compliment dels mateixos permetrà obtenir un distintiu de compromís amb la qualitat turística.

Per aquest any 2013 es compta amb el suport de la consultoria artanenca Gest Ambinetal (www.gestambiental.es) per tal de gestionar i externalitzar part del treball.

Les empreses i establiments que es mostrin interessades poden posar-se en contacte amb les persones responsables del projecte a: info@gestambiental.es o bé al telèfon 971836621 amb un horari de 8’30 a 14’30h.

Más noticias en Economia

  Nova etapa per Can Cabrer, la botiga més veterana d'Artà

Des del dia 12 d'abril la botiga de Can Cabrer ha reobert les portes després de ser adaptada per una nova etapa com a...

  Terra de Llum ha inaugurat la nova botiga decorada per Joan Peix

Avui horabaixa ha obert les portes, amb gran afluència de públic, la nova botiga Terra de Llum , dedicada a la venda de roba de...