15:00 h. Domingo, 18 de Noviembre de 2018

Artà Notícies

Nova etapa per Can Cabrer, la botiga més veterana d'Artà

Des del dia 12 d'abril la botiga de Can Cabrer ha reobert les portes després de ser adaptada per una nova etapa com a franquícia de la marca Flor de Sal d'es Trenc. És la forma en que Pep i Mari han vist que poden adaptar-se als nous temps. 

artanoticies.opennemas.com  |  26 de Abril de 2013 (23:53 h.)
Más acciones:

Na mari a Can Cabrer reconvertit en Flor de Sal d'es Trenc
Na mari a Can Cabrer reconvertit en Flor de Sal d'es Trenc

Can Cabrer amb 97 anys a l'esquena era la supervivent entre les tradicionals botigues de comestibles d'Artà, però la concentració de la venda de queviures en les grans superfícies dona poc marge de supervivència a les darreres botigues de tota la vida. Ara no ha tancat, però si que ha començat una nova etapa que la converteix en una franquícia de la marca Flor de Sal d'es Trenc. En Pep i na Mari seguiran regentant-la en qualitat d'encarregats, ja que la titularitat del negoci i la seva estratègia estaran en mans de dita marca.

El nou negoci està dedicat a la venda de productes alimentàris d'alta qualitat "delicatessen" i enfocat als turistes més que a la població local. La botiga ha canviat l'aspecte per adoptar un disseny minimalista, on els productes s'exposen de manera molt estudiada i estètica.