11:22 h. Lunes, 09 de diciembre de 2019

El bloqueig dels comptes per l'oposició impedirà pagar els proveïdors de l'Ajuntament

L'oposició ha volgut demostrar a l'equip de govern que està en minoria, i ho ha fet  impedint, al darrer plenari, l'aprovació dels comptes extrapressupostàris de 2012. Malgrat reconèixer la bona feina feta per Magdalena Maria en el sentit de reduir espectacularment el deute, votaren en contra de l'aprovació.

artanoticies.opennemas.com  |  04 de abril de 2013 (17:50 h.)
Más acciones:

Magdalena Maria Fernández, Regidora d'Hisenda i Urbanisme de l'Ajuntament d'Artà
Magdalena Maria Fernández, Regidora d'Hisenda i Urbanisme de l'Ajuntament d'Artà

El PP, el PSOE i, fins i tot, Iniciativa-Verds que formava part del govern municicipal i era responsable dels comptes que es dugueren a aprovació dimarts passat, van votar en contra de l'aprovació, en el cas de I.V., aduint que ho fa per forçar el Batle a fer una auditoria a Net i Fresc, que encara que estigui pressupostada no es refien de que s'arribi a fer. Curiosament Guillem Caldentey va manifestar al ple que considerava que s'havia fet una molt bona feina per part de la regiduria d'hisenda, com també ho valorà d'aquesta manera el PSOE.

Aquesta postura de votar en contra malgrat estar-hi d'acord, te com a primera conseqüencia que els proveïdors que tenien factures pendents de cobrar de 2012 no podran ser pagats per l'Ajuntament, i hauran d'esperar a que l'equip de govern negocii un canvi d'actitud amb algun dels partits de l'oposició.

Más noticias en Política

  Torna a plenari l'aprovació dels comptes que permetria pagar als proveïdors

Demà dimarts 30 d'abril, a les 18 hores, hi ha convocada sessió ordinaria del Ple Municipal. Entre els 14 punts de...

  L'Ajuntament encarrega una assessoria per valorar les deficiències del Teatre

Les principals deficiències es troben als aparcaments de la part inferior de la plaça que s'obre davant de l'edifici....

  El Govern reté 1,1 milions destinats a la restauració de Bellpuig

Els consellers insulars i regidors del PSIB-PSOE exigeixen al Govern que lliuri, de manera immediata, els 1,1 milions procedents...