11:05 h. Lunes, 09 de diciembre de 2019

El plenari va aprovar el plec de clàusules per la concessió del bar del Teatre

Amb els vots a favor de UIA, CxI i IV i les abstencions de PP i PSOE, es van aprovar al plenari d'ahir dia 16 d'abril, les bases pel concurs de la concessió del bar del Teatre.

artanoticies.opennemas.com  |  17 de abril de 2013 (23:24 h.)
Más acciones:

Els diversos partits de la oposició qüestionaren, en primer lloc, la urgència del tema i la necessitat de realitzar un ple extraordinari per tractar aquest assumpte, aclarint-se, per part de l'equip de govern, que la necessitat venia donada, no per l'aprovació de les bases del concurs, que hagués pogut ser aprovada en comissió, sinó per la declaració com desert de l'anterior concurs. Els del PP renunciaren a cobrar les dietes del plenari, en pensar que no era necessari.

El PSOE  argumentà la seva abstenció en els dubtes sobre si l'externalització del servei és una formula que garanteix la cobertura, i el PP va manifestar que estava d'acord en una gestió privada del bar però que trobava les condicions massa rígides..

Finalment va ser aprovada la proposta amb algunes modificacions. Els adjudicataris hauran d'obrir de 9 a 21 i també sempre que hi hagi funcions, podran tancar per vacances un màxim de 15 dies l'any i hauran de fer preus especials a l'Ajuntament i a la Fundació quan organitzin actes i a partir del tercer any hauran de pagar 300 euros al mes. La terrassa també entra a la concessió. 

Más noticias en Política

  Torna a plenari l'aprovació dels comptes que permetria pagar als proveïdors

Demà dimarts 30 d'abril, a les 18 hores, hi ha convocada sessió ordinaria del Ple Municipal. Entre els 14 punts de...

  L'Ajuntament encarrega una assessoria per valorar les deficiències del Teatre

Les principals deficiències es troben als aparcaments de la part inferior de la plaça que s'obre davant de l'edifici....

  El Govern reté 1,1 milions destinats a la restauració de Bellpuig

Els consellers insulars i regidors del PSIB-PSOE exigeixen al Govern que lliuri, de manera immediata, els 1,1 milions procedents...