10:40 h. Lunes, 09 de diciembre de 2019

L'Ajuntament encarrega una assessoria per valorar les deficiències del Teatre

Les principals deficiències es troben als aparcaments de la part inferior de la plaça que s'obre davant de l'edifici. També es considera deficient l'aïllament acústic i tèrmic i l'amplada d'algunes finestres i portals. 

artanoticies.opennemas.com  |  26 de abril de 2013 (17:40 h.)
Más acciones:

L'ajuntament d'Artà ha sol·licitat un segon peritatge a l'empresa  Aineso SL per xifrar tots els desperfectes derivats de la construcció el 2001, del Teatre d'Artà. L'estudi tindrà un cost de 5.400 euros.
Segons la primera assessoria feta per ATP, caldrien 753.690,19 euros, per arreglar i adequar el teatre a la normativa actual. L'Ajuntament reclama judicialment aquests diners a l'arquitecte Mateu Carrió, autor del projecte  i director de  l'execució de les obres.
La principal partida (533.000 euros) prové del mal estat en què es troben els aparcaments de la part inferior de la plaça que s'obre davant de l'edifici. 
La resta dels diners seria per a esmenar les deficiències escèniques internes, el deficient aïllament acústic i tèrmic (131.000 euros) o el canvi del muntacàrregues per un ascensor (83.000 euros), a més de correccions en finestres i portals.

Más noticias en Política

  Torna a plenari l'aprovació dels comptes que permetria pagar als proveïdors

Demà dimarts 30 d'abril, a les 18 hores, hi ha convocada sessió ordinaria del Ple Municipal. Entre els 14 punts de...

  El Govern reté 1,1 milions destinats a la restauració de Bellpuig

Els consellers insulars i regidors del PSIB-PSOE exigeixen al Govern que lliuri, de manera immediata, els 1,1 milions procedents...