20:24 h. Sábado, 23 de Marzo de 2019

Artà Notícies

44 estudiants i professors de 5 països d'Europa visiten Artà dins el projecte Comenius

El Col·legi Sant Salvador és l'amfitrió des de dilluns de la visita que aquest grup de representants d'escoles d'Alemanya, Dinamarca, Itàlia, Xipre i Letònia realitzen a Artà dins el programa Comenius d'intercanvis escolars internacionals. Els alumnes i professors d'Artà ja han visitat Alemanya i Letònia i posteriorment aniran a la resta de països participants.

artanoticies.opennemas.com  |  02 de Mayo de 2013 (21:23 h.)
Más acciones:

Els participants al Comenius rebuts a l'Ajuntament pel Batle d'Artà
Els participants al Comenius rebuts a l'Ajuntament pel Batle d'Artà

Amb aquesta experiència els estudiants i professors treballen les habilitats comunicatives amb anglès, que és la llengua comuna que tots ells comparteixen i amb la qual xerren,  així mateix durant els intercanvis tenen l'oportunitat de conviure amb companys de diverses nacionalitats i conèixer el sistema escolar i la vida familiar dels països que visiten. Els alumnes són allotjats a cases particulars dels seus companys locals.

Durant la seva estada a Artà han realitzat presentacions al Col·legi Sant Salvador, van ser rebuts pel Batle a l'Ajuntament, i han realitzat diverses visites per conèixer el poble i el municipi, així com la Ciutat de Palma on han visitat els principals monuments.

Avui vespre faran el sopar d'acomiat i demà tornaran a partir cap als seus respectius països, amb un coneixement molt més profunt de la nostra realitat.