09:42 h. Viernes, 15 de noviembre de 2019

44 estudiants i professors de 5 països d'Europa visiten Artà dins el projecte Comenius

El Col·legi Sant Salvador és l'amfitrió des de dilluns de la visita que aquest grup de representants d'escoles d'Alemanya, Dinamarca, Itàlia, Xipre i Letònia realitzen a Artà dins el programa Comenius d'intercanvis escolars internacionals. Els alumnes i professors d'Artà ja han visitat Alemanya i Letònia i posteriorment aniran a la resta de països participants.

artanoticies.opennemas.com  |  02 de mayo de 2013 (21:23 h.)
Más acciones:

Els participants al Comenius rebuts a l'Ajuntament pel Batle d'Artà
Els participants al Comenius rebuts a l'Ajuntament pel Batle d'Artà

Amb aquesta experiència els estudiants i professors treballen les habilitats comunicatives amb anglès, que és la llengua comuna que tots ells comparteixen i amb la qual xerren,  així mateix durant els intercanvis tenen l'oportunitat de conviure amb companys de diverses nacionalitats i conèixer el sistema escolar i la vida familiar dels països que visiten. Els alumnes són allotjats a cases particulars dels seus companys locals.

Durant la seva estada a Artà han realitzat presentacions al Col·legi Sant Salvador, van ser rebuts pel Batle a l'Ajuntament, i han realitzat diverses visites per conèixer el poble i el municipi, així com la Ciutat de Palma on han visitat els principals monuments.

Avui vespre faran el sopar d'acomiat i demà tornaran a partir cap als seus respectius països, amb un coneixement molt més profunt de la nostra realitat.

Más noticias en Societat

  hola

hola

  prova de reinici

això és una prova

  Artà Notícies deixarà de publicar durant 10 dies per dur a terme una reestructuració

Després d'una primera etapa experimental de 5 mesos, que consideram que ha assolit els objectius que ens havíem proposat, ara...