04:20 h. Sábado, 15 de Diciembre de 2018

Artà Notícies

Ajuntaments i Plataforma lluitaran contra la voluntat de Bauçà d'enterrar el tren

L'Ajuntament d'Artà amb els altres de la comarca i la Plataforma pel Tren de Llevant es coordinen per trobar mecanismes per evitar la paralització definitiva de les obres

artanoticies.opennemas.com  |  26 de Abril de 2013 (23:26 h.)
Más acciones:

L'Ajuntament d'Artà i els altres del Llevant de Mallorca i la Plataforma pel Tren de LLevant es coordinen per trobar mecanismes per evitar la paralització definitiva de les obres o, si més no, aconseguir guanyar temps abans que hi facin una alternativa i es perdin moltes opcions perquè el tren arribi a ser una realitat.

Les línies en les quals es treballa conjuntament són:

Encetar una via jurídica per aturar qualsevol altra alternativa i guanyar temps. Els partits amb representació demanaran al Parlament la documentació que serà analitzada per cercar arguments jurídics contra una actuació que va en contra d’un decret que és llei (el pla director sectorial del transport de les Illes Balears). 

Fer mocions als ajuntaments per decretar a José Ramón Bauzá i Gabriel Company persones non grates. Ja que mocions per demanar que continuïn les obres i que es demanin els diners ja s’han fet i no tenen acollida per part d'uns governants totalment aliens a les aspiracions de la ciutadania.

Els batles farem es reuniran per liderar l’acció política i motivar, amb això, la ciutadania per tal que es mobilitzi.

La Plataforma organitzarà les mobilitzacions per rebutjar la mesura. I es redactarà un argumentari per donar raons a la gent perquè protesti contra la decisió.