11:16 h. Lunes, 09 de diciembre de 2019

ARA Balears, el nou diari en català, es presenta a Artà diumenge dia 5

El nou diari en català que sortirà al carrer el proper 23 de maig serà presentat a Artà diumenge dia 5 de maig a les 20 hores, al Teatre. La seva directora, l'artanenca Catalina Serra,  fara la presentació i l'empresari Joan Serra, explicarà el suport empresarial que ha tingut el projecte a les Illes. La introducció a l'acte serà a càrrec de Miquel Pastor.

artanoticies.opennemas.com  |  03 de mayo de 2013 (14:23 h.)
Más acciones:

Benvolgut amic/amiga,

Com segurament ja saps, el proper dia 23 de maig surt el nou diari ARA Balears. Aquest projecte està vinculat al Diari Ara (www.ara.cat) que és un referent en la informació online i agafa el relleu del Diari de Balears. L'objectiu de l'ARA Balears és aprofitar totes aquestes sinergies. Les contribucions de l'Ara seran fonamentals, però evidentment bona part de la informació i les opinions tendran una perspectiva pròpia, balear.

Volem construir un espai on es pugui parlar amb profunditat de tots els reptes als que haurem de fer front. Obrir un espai a la cultura, a la informació, als reportatges, fomentar el pensament crític, i incorporar els millors periodistes, articulistes i experts per tal de contribuir modestament a la Mallorca que tots volem.

Aquesta iniciativa, tot i saber que pot ser complicada, estam convençuts que junts la podrem fer viable. Volem i necessitam l'aportació de totes les persones que creguin en el projecte. Un diari se sustenta en els seus lectors. I el compromís del lector diari es concreta en la subscripció que li assegura la recepció diària de tota la informació i els suplements al seu domicili.

Per tot això, hem iniciat una sèrie de presentacions de l'ARA Balears arreu de Mallorca. El proper dia 5 de maig a les 20h el presentarem al Teatre d'Artà. Ens agradaria comptar amb la teva presència. I que en facis el màxim de difusió per arribar a totes les persones que puguin estar interessades en subscriure's.

Els subscriptors seran els que donaran viabilitat al diari ARA Balears per tenir un referent informatiu i de debat, de millora de la nostra societat, en català. Comptam amb tu per donar continuïtat a aquest mitjà de comunicació amb el que pretenem que les Illes Balears pugi al tren del segle XXI.

Salutacions i moltes gràcies!

ARABalears

www.arabalears.cat

Twitter: @ARAbalears

Facebook: https://www.facebook.com/AraBalears

Más noticias en Societat

  hola

hola

  prova de reinici

això és una prova

  Artà Notícies deixarà de publicar durant 10 dies per dur a terme una reestructuració

Després d'una primera etapa experimental de 5 mesos, que consideram que ha assolit els objectius que ens havíem proposat, ara...