18:53 h. Viernes, 24 de enero de 2020

Carta del Grup de Dones d'Artà

El Grup de Dones d'Artà ens ha remès aquesta carta per a la seva publicació a Artà Notícies.
"demanam a la revista Bellpuig una disculpa pública pel tractament tan penós que ha donat a l'assassinat de na Margalida."
artanoticies.opennemas.com  |  15 de febrero de 2013 (18:52 h.)
Más acciones:

 

Quan encara tots estam commocionats per la mort de na Margalida, una notícia tractada a nivell nacional, arriba a les nostres mans la revista Bellpuig i ens demanam:

És aquesta la portada més adequada?

El fet més greu que ha passat a Artà no hi queda reflectit. Com és possible?

Per si no fos suficient, trobam un editorial que parla de degeneracions, democràcia, dictadura, llibertinatge... I només al final, com diuen ells, "per posar un exemple", parla de la violència de gènere, sense tan sols anomenar na Margalida, i deixa caure una frase impactant: "...mai no quedarà justificada la mort d'una persona que, per molts possibles motius, mereixi ser víctima de la seva parella..." En definitiva, un editorial humillant, ofensiu, tot per no dir na Margalida ha estat assassinada.

Finalment, a la pàgina 9, abaix de tot, sense foto i com si fos un simple anunci, en 8 línees ho despatxa. Indignant.

Sabem que hi ha hagut persones que han volgut publicar poemes, frases, fotos, en memòria de na Margalida. Per què s'ha censurat?

Per tot això, demanam a la revista Bellpuig una disculpa pública pel tractament tan penós que ha donat a l'assassinat de na Margalida.

14 de febrer de 2013

Grup de dones d'Artà

 

 

 

Más noticias en Societat

  hola

hola

  prova de reinici

això és una prova

  Artà Notícies deixarà de publicar durant 10 dies per dur a terme una reestructuració

Després d'una primera etapa experimental de 5 mesos, que consideram que ha assolit els objectius que ens havíem proposat, ara...