09:27 h. Viernes, 15 de noviembre de 2019

El Correllengua arriba a Artà dissabte dia 27 d'abril

Després de tres anys, la Flama de la llengua tornarà a Artà. Està previst que arribi dia 27 d’abril a les 13.15 hores, i hi estigui fins a les 15.45 hores.

La OCB, Joves de Mallorca per la Llengua i JAC-IB (Joves Actius per la Cultura) conviden a totes les entitats i  els particulars a que participin en aquest acte.

artanoticies.opennemas.com  |  22 de abril de 2013 (17:03 h.)
Más acciones:

Un cop més, la flama baixarà als carrers i les persones es passaran la torxa com a símbol  del relleu generacional de la llengua catalana a la nostra illa. Després de tres anys, la Flama de la llengua tornarà al nostre poble. Per això, OCB, Joves de Mallorca per la Llengua i JAC-IB (Joves Actius per la Cultura) s’adreça a totes les entitats i a tots els particulars que vulguin, d’una manera o una altra, participar en aquest acte. Està previst que la flama arribi dia 27 d’abril a les 13.15 hores, a Artà, i hi estigui fins a les 15.45 hores.

El recorregut que farà la flama dins el nostre municipi serà el següent:

13.15 h, aprox. Recollim la flama provinent de Sant Llorenç, i recorrem, a peu o en bicicleta, 4 km fins arribar al poble.

13.30 h, aprox. Arriba la flama dins el poble perquè tothom que vulgui la pugui passejar uns metres pel carrer Ciutat i pels principals carrers d’Artà, fins arribar a la plaça de l’Ajuntament.

14.00 h, aprox. Lectura del manifest de la Flama a la plaça de l’Ajuntament.

14.15 h, aprox. Dinar de pamboli i trampó a na Batlessa.

15.15 h, aprox. Inici del camí cap a na Borges per lliurar la Flama al poble veïnat, Sant Margalida, a les 16.00 h.

Más noticias en Societat

  hola

hola

  prova de reinici

això és una prova

  Artà Notícies deixarà de publicar durant 10 dies per dur a terme una reestructuració

Després d'una primera etapa experimental de 5 mesos, que consideram que ha assolit els objectius que ens havíem proposat, ara...