08:36 h. Viernes, 15 de noviembre de 2019

El Govern es fa còmplice dels neofranquistes del Círculo en el muntatge d'Artà

El diari El Mundo informa que el Govern prendrà mesures repressives contra la inspectora de la Comarca de Llevant. Amb aquesta acció Bauçà segueix el joc del grup neofranquista Circulo Balear que pretén imposar el castellà com única llengua vehicular a les Illes Balears.

El Círculo va aconseguir manipular uns pares del Col·legi Públic Na Caragol perquè es prestessin a denunciar el centre perquè no utilitzava el castellà com a llengua vehicular.

artanoticies.opennemas.com  |  28 de abril de 2013 (12:44 h.)
Más acciones:

Doris i Joaquin, ells pares manipulats pels neofranquistes
Doris i Joaquin, ells pares manipulats pels neofranquistes

La Fundación Círculo Balear, d'ideologia neofranquista, va aconseguir manipular uns pares del Col·legi Públic Na Caragol perquè es prestessin a denunciar el centre perquè no utilitzava el castellà com a llengua vehicular. Ells havien triat el castellà però pretenien que tot el curs dels seus fills també hagués de tenir aquesta llegua com a vehicular malgrat la gran majoria havien triat el català per tal que els seus fills no es sentissin diferents. A Partir d'aquí La caverna mediàtica representada a Balears pel diari el Mundo i la maquinaria dels sectors mes obscurantistes del PP s'han aliat amb el Círculo, per acosar a tots aquells que defensen el dret de la majoria de ciutadans de rebre la seva educació en la llengua pròpia d'aquestes Illes, el català. Així s'està fet pressió sobre l'equip directiu del centre i ara es prenen mesures repressives contra la inspectora.

Tan la societat civil com l'Ajuntament d'Artà han expressat el seu suport al model lingüístic del centre i es manifesten en contra de la línia repressiva que el Govern ha encetat contra tot allò que no suposi espanyolitzar els nins de les Illes Balears.

Más noticias en Societat

  hola

hola

  prova de reinici

això és una prova

  Artà Notícies deixarà de publicar durant 10 dies per dur a terme una reestructuració

Després d'una primera etapa experimental de 5 mesos, que consideram que ha assolit els objectius que ens havíem proposat, ara...