04:17 h. Domingo, 23 de Septiembre de 2018

Artà Notícies

Els col·legis Sant Salvador i Sant Bonaventura han participat avui a les proves Cangur 2013

Es tracta d'unes proves de matemàtiques a les quals participen milers d'alumnes d'ESO i Batxillerat de tot el món. Els artanencs ho han fet a Manacor al Poliesportiu Miquel Àngel Nadal, juntament amb altres 500 alumnes de la comarca.
artanoticies.opennemas.com  |  21 de Marzo de 2013 (23:04 h.)
Más acciones:

Aspecte del Poliesportiu Miquel Àngel Nadal durant les Proves Cangur
Aspecte del Poliesportiu Miquel Àngel Nadal durant les Proves Cangur

Les Proves Cangur es realitzen el mateix dia a tot el món des de fa 14 anys, a les Illes les convoca la Societat Balear de Matemàtiques, amb seus a Palma, Inca i Manacor pel que fa a l'Illa de Mallorca. És una activitat que té com objectiu estimular i motivar l'aprenentatge de les Matemàtiques a través de la resolució de problemes. Consisteix en una prova de 30 reptes matemàtics de dificultat creixent i de resposta tancada amb 5 opcions per a cada problema. Per acabar es fa una prova col·lectiva consistent en una Gimcana matemàtica. Hi ha 4 nivells corresponents a tercer i quart d'ESO i primer i segon de Batxillerat. Aquest any s'han inscrit a les Illes Balears 3.400 estudiants.

Alumnes del Col·legi Sant Salvador resolent una prova de la Gimcana

Más noticias en Societat

  hola

hola

  prova de reinici

això és una prova

  Artà Notícies deixarà de publicar durant 10 dies per dur a terme una reestructuració

Després d'una primera etapa experimental de 5 mesos, que consideram que ha assolit els objectius que ens havíem proposat, ara...