11:54 h. Miércoles, 20 de Marzo de 2019

Artà Notícies

JAC-IB, Joves Actius per la Cultura, es presenta demà 4 de maig a Artà

Amb una festa a l'amfiteatre de Na Batlessa, es presentarà a Artà aquesta Associació de Joves creada per promoure la cultura de Mallorca d’una forma lúdica i dinàmica, i que creuen que és necessari construir una xarxa sòlida entre el jovent per poder lluitar per un futur millor.

L'acte serà a les 22 hores i comptarà amb actuacions musicals de diversos grups i parlaments.

artanoticies.opennemas.com  |  03 de Mayo de 2013 (14:54 h.)
Más acciones:

JAC-IB (Joves Actius per la Cultura) és una associació juvenil creada per promoure la cultura de Mallorca d’una forma lúdica i dinàmica. És un grup que neix d'una proposta feta per la delegació de l'Obra Cultural Balear a Artà, però amb la intenció de ser una organització independent. Inicialment, JAC-IB està format per joves d'Artà i Capdepera, però l'objectiu és aconseguir consolidar-se a tota la comarca de Llevant. 

La iniciativa de crear l'associació ha nascut  d’un grup reduït de joves, però la seva intenció és ser una eina útil pel jovent i que s’hi sentin identificats. Volen donar a conèixer la nostra cultura d’una forma diferent perquè creuen que és la millor manera de moure als joves. 

Vouen molt necessari construir una xarxa sòlida entre el jovent per poder lluitar per un futur millor, i per això és important conscienciar als joves perquè això sigui possible. Per aquests motius, també es senten identificats amb les altres associacions juvenils que defensen la nostra cultura i llengua, i creuen oportú el naixement de noves propostes per solidificar el context cultural del nostre territori.
A la presentació que es farà el 4 de maig a les 22:00 a l'amfiteatre de na Batlessa hi actuaran Valltukada, Ciutat 48, SoleraGabellina, Músicav.Zapa i Xeremiers