08:37 h. Viernes, 15 de noviembre de 2019

Joves Actius per la Cultura de les Illes Balears es va presentar dissabte. Vídeo i crònica

Al recinte de na Batlessa  va tenir lloc dissabte vespre la presentació de JAC-IB, una associació de Joves amb l’objectiu de promoure la cultura  i la llengua pròpies. el seu missatge va ser ben positiu, ja que tenen clar que tant el futur com la raó estan de la seva banda.

Després de l'article teniu el vídeo amb la lectura del manifest.

artanoticies.opennemas.com  |  06 de mayo de 2013 (22:24 h.)
Más acciones:

Preparant l'acte de presentació
Preparant l'acte de presentació

Al recinte de na Batlessa  va tenir lloc dissabte vespre la presentació de JAC-IB, una associació de Joves amb l’objectiu de promoure la cultura  i la llengua pròpies.

Amb una interpretació dels xeremiers d’Artà, el naixement es va fer a través d’una paròdia de quina posició tendrà la nostra llengua en un futur, si segueixen les polítiques d’extermini que està aplicant l’actual govern de les Illes Balears. Va seguir l’actuació del grup artanenc Ciutat 48 i llavors els membres de l’associació, tots joves, varen llegir el manifest de la seva fundació. Un alegat en defensa de la llengua i de la cultura i una crida d’atenció al perill que corren. De totes maneres, el seu missatge va ser ben positiu, ja que tenen clar que tant el futur com la raó estan de la seva banda, de manera que no defalliran. Més de quatre-centes persones escoltaren el seu manifest i gaudiren de la seva proposta.

Després hi va haver l’actuació de la Valltucada, que varen animar als assistents que acabaren corrent pel fosso de na Batlessa amb l’espectacle de foc que oferiren els de la Solera Gabellina.

Aquí teniu el vídeo amb la lectura del Manifest

Más noticias en Societat

  hola

hola

  prova de reinici

això és una prova

  Artà Notícies deixarà de publicar durant 10 dies per dur a terme una reestructuració

Després d'una primera etapa experimental de 5 mesos, que consideram que ha assolit els objectius que ens havíem proposat, ara...