08:36 h. Viernes, 15 de noviembre de 2019

La modificació de la Llei de Costes podria facilitar la construcció al Molí den Regalat

Afectarien a aquesta zona de la Colònia les propostes del PP per la rebaixa de la franja de protecció de la costa de 100 a 20 metres en alguns trams, o la "flexibilització" de la servitud de protecció a les zones de litoral que puguin demostrar que disposen d'alguns serveis urbanístics bàsics (aigua, electricitat, etc.)

artanoticies.opennemas.com  |  12 de abril de 2013 (20:30 h.)
Más acciones:

Vista del Molí den Regalat a la Colònia de Sant Pere
Vista del Molí den Regalat a la Colònia de Sant Pere

Les noves esmenes que el Senat espanyol té previst introduir al projecte per modificar la llei de costes, podrien facilitar la construcció al Molí d'en Regalat, 

Entre les novetats cal destacar la rebaixa de la franja de protecció de la costa de 100 a 20 metres en alguns trams o la "flexibilització" de la servitud de protecció a les zones de litoral que puguin demostrar que disposen d'alguns serveis urbanístics bàsics (aigua, electricitat, etc.) que cas d'aplicar-se a aquesta zona de la Colònia de Sant Pere donarien peu als promotors a reactivar els projectes de construcció ara paralitzats.

La nova llei, encara no s'ha aprovat. El text definitiu tant podrà incorporar o no les esmenes proposades pel PP, però en ser el partit que governa amb majoria absoluta hi ha moltes possibilitats que es facin efectives.

Les pretensions dels propietaris del Solar del Molí d'en Regalat són de contruïr-hi 16 edificis, que consolidarien com sól urbà una zona lliure d'edificació d'una gran bellesa i que constitueix un element d'esponjament de la zona urbana de la Colònia i un element paisatgístic de primer ordre.

Más noticias en Societat

  hola

hola

  prova de reinici

això és una prova

  Artà Notícies deixarà de publicar durant 10 dies per dur a terme una reestructuració

Després d'una primera etapa experimental de 5 mesos, que consideram que ha assolit els objectius que ens havíem proposat, ara...