08:36 h. Viernes, 15 de noviembre de 2019

La Periodista artanenca Catalina Serra serà la directora del nou diari en català AraBalears

Catalina Serra Fito, és una artanenca que des de fa molts anys ha figurat entre els professionals del periodisme més solvents de Barcelona. Actualment és subdirectora del diari Ara i anteriorment havia estat redactora de cultura del diari El País i havia col·laborat en importants mitjans de comunicació.

A partir del 23 de maig serà la directora del diari Ara Balears la nova publicació en català que prendrà el relleu del Diari Balears, que tanca després de 17 anys al carrer.

artanoticies.opennemas.com  |  02 de mayo de 2013 (12:15 h.)
Más acciones:

Ara Balears és un nou diari en català que començarà a editarse a partir de dia 23 de maig. L'artanenca Catalina Serra Fito, serà la seva directora. Es tracta d'un projecte editorial, recolzat pel grup Ara i per un conjunt de petits empresaris i accionistes de les Illes Balears, que li donen una forta solvència, tant a nivell periodístic com social.

La  publicació serà presentada a Artà el proper diumenge, 5 de maig a les 20:00 al Teatre d'Artà.

L'ARA Balears serà un mitjà modern per donar les claus per entendre el món que ve amb perspectiva balear.

L'ARA Balears incorporarà continguts de l'àmbit de les Balears, amb una especial atenció als assumptes territorials i apostant per una informació de proximitat. El diari inclourà tota la informació nacional i internacional, així com alguns suplements de l'ARA que actualment no arriben a les Illes. L'equip de professionals que l'impulsen es guiaran pels mateixos criteris professionals de l'ARA.

A més de l'equip de periodistes impulsors del projecte, part de la redacció del Diari de Balears i algunes de les seves firmes habituals d'anàlisi i d'opinió se sumaran també al nou diari.

La informació digital serà una de les prioritats de la nova aventura editorial amb la voluntat de seguir el testimoni iniciat per l'Ara.cat. En aquest sentit, beurà de la fórmula que ha convertit l'Ara.cat en el diari digital més llegit en català, amb més d'1.200.000 usuaris únics cada mes. L'Arabalears.cat actualitzarà constantment els continguts gràcies a la posada en marxa d'una redacció integrada que permetrà als lectors estar permanentment connectats. L'ARA Balears serà un mitjà de comunicació multiplataforma: tota la informació estarà pensada i elaborada per arribar a totes les aplicacions i els dispositius mòbils perquè els lectors el puguin llegir siguin on siguin.

Accionariat illenc

La nova societat editora ha estat possible gràcies a una majoria de capital social d'inversors de les Illes Balears, juntament amb l'ARA i una minoria accionarial d'Hora Nova SA, editora del Diari de Balears .

L'ARA Balears és el resultat de la implicació de molts petits i mitjans empresaris i ciutadans compromesos amb la seva comunitat que creuen que la societat illenca pot fer realitat una empresa plural que ofereixi una mirada oberta del món des de l'arxipèlag.

Amb tot, el nou projecte continua obert a la nova incorporació d'accionistes per garantir l'esperit col·lectiu que n'ha inspirat el naixement.

 

Más noticias en Societat

  hola

hola

  prova de reinici

això és una prova

  Artà Notícies deixarà de publicar durant 10 dies per dur a terme una reestructuració

Després d'una primera etapa experimental de 5 mesos, que consideram que ha assolit els objectius que ens havíem proposat, ara...