19:42 h. Viernes, 24 de enero de 2020

Tancada a l'Institut contra la política educativa i lingüística del Govern

La protesta expressa la gran preocupació i la indignació de la comunitat educativa per les noves lleis i mesures que promou el PP, no per a millorar l'ensenyament, si no per reprimir les veus crítiques i aconseguir l'objectiu polític del PP d'arraconar el català com a llengua vehicular a les Illes Balears.

artanoticies.opennemas.com  |  27 de abril de 2013 (13:50 h.)
Más acciones:

Alumnes, mestres i pares i mares a la tancada de l'Institut el 27 d'abril
Alumnes, mestres i pares i mares a la tancada de l'Institut el 27 d'abril

L'Institut Llorenç Garcias i Font va ser el centre elegit a Artà per unir-se a les tancades que han movilitzat més de 150 centres a les Illes Balears, en els quals participaren professors, associacions de mares i pares i estudiants, són una protesta per la política educativa i lingüística del Govern i de l'Estat. Existeix una gran preocupació i una enorme indignació dins la comunitat educativa pel fet que les noves lleis i mesures que promou el PP no es fan per a millorar l'ensenyament si no per acallar mitjançant mesures represives les veus crítiques i per aconseguir l'objectiu polític del PP d'arraconar el català com a llengua vehicular a les Illes Balears i conduïr-la cap a la seva extinció. Un objectiu alineat amb la política estatal de caracter recentralitzador, quer preten un estat espanyol semblant al que va imposar Franco durant la dictadura.

Más noticias en Societat

  hola

hola

  prova de reinici

això és una prova

  Artà Notícies deixarà de publicar durant 10 dies per dur a terme una reestructuració

Després d'una primera etapa experimental de 5 mesos, que consideram que ha assolit els objectius que ens havíem proposat, ara...