Imprimir

44 estudiants i professors de 5 països d'Europa visiten Artà dins el projecte Comenius

artanoticies.opennemas.com | 02 de mayo de 2013

Els participants al Comenius rebuts a l'Ajuntament pel Batle d'Artà

El Col·legi Sant Salvador és l'amfitrió des de dilluns de la visita que aquest grup de representants d'escoles d'Alemanya, Dinamarca, Itàlia, Xipre i Letònia realitzen a Artà dins el programa Comenius d'intercanvis escolars internacionals. Els alumnes i professors d'Artà ja han visitat Alemanya i Letònia i posteriorment aniran a la resta de països participants.

Amb aquesta experiència els estudiants i professors treballen les habilitats comunicatives amb anglès, que és la llengua comuna que tots ells comparteixen i amb la qual xerren,  així mateix durant els intercanvis tenen l'oportunitat de conviure amb companys de diverses nacionalitats i conèixer el sistema escolar i la vida familiar dels països que visiten. Els alumnes són allotjats a cases particulars dels seus companys locals.

Durant la seva estada a Artà han realitzat presentacions al Col·legi Sant Salvador, van ser rebuts pel Batle a l'Ajuntament, i han realitzat diverses visites per conèixer el poble i el municipi, així com la Ciutat de Palma on han visitat els principals monuments.

Avui vespre faran el sopar d'acomiat i demà tornaran a partir cap als seus respectius països, amb un coneixement molt més profunt de la nostra realitat.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección http://artanoticies.opennemas.com/articulo/sociedad/44-estudiants-i-professors-de-5-pa-ssos-d-europa-visiten-art-dins-el-projecte-comenius/20130502205552001219.html

Artà Notícies
© 2019 Artà Notícies

Artà Notícies


     
Desarrollado por Openhost con:      
OpenNeMaS CMS OpenHost S.L. Opennemas CMS