Imprimir

Abril de Lletres una variada proposta entorn al dia del Llibre

artanoticies.opennemas.com | 16 de abril de 2013

L'Ajuntament d'Artà ha llençat tota una sèrie d'activitats al llarg del mes d'abril que giren entorn al llibre i la lectura i que culminaran amb la celebració de la diada de Sant Jordi el dia 23.

Entre les activitats proposades tenim:

L'activitat Fem Fanalets, realitzada el passat dia 10, El contacontes Els pallassos de sant Jordi, a càrrec de Terratrèmol, per dia 17, El XVI Certamen de Narració Curta per a joves, a entregar a partir de dia 21, un concurs de dibuix infantil, la proposta il·lustrem Poesia, la presentació del llibre "La Revolta dels Enllaçats" dia 17 i la celebració del dia del Llibre el 23 d'abril que comptarà amb moltes activitats: Lectura al carrer. Intercanvi de llibres Deixa'n un i agafa'n un altre. Lectura improvisada. Fira del Llibre al Carrer Ciutat, Contacontes Goldilocks. Lectures dramatitzades per grups teatrals escolars, i Club de Lectura amb el comentari de Bogeries de Brooklyn.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección http://artanoticies.opennemas.com/articulo/cultura/abril-de-lletres-una-variada-proposta-entorn-al-dia-del-llibre/20130416155205001146.html

Artà Notícies
© 2019 Artà Notícies

Artà Notícies


     
Desarrollado por Openhost con:      
OpenNeMaS CMS OpenHost S.L. Opennemas CMS