Imprimir

Alex Flórez ha batut el record de Suïssa de 20 km marxa i s'ha classificat pel mundial

artanoticies.opennemas.com | 16 de abril de 2013

El marxador artanenc, que també té nacionalitat Suïssa, ha aconseguit una de les fites més importants de la seva vida esportiva, en batre el rècord nacional de Suïssa en els 20 km,  amb una marca de 1h'25'' 20, i obtenir  la mínima per participar en el Campionat absolut d'atletisme que se celebrarà a Moscou aquest estiu.

aquest dissabte a l'EA Race Walking Permit Meeting Poděbrady (Rep. Txeca), el marxador artanenc Alex Flórez Studer ha aconseguit una de les fites més importants de la seva vida esportiva, en batre el rècord nacional de Suïssa en els 20 km,  que fins ara tenia l'olimpic Pascal Charriere, amb una marca de 1h'25'' 20, obtenint així la mínima per participar en el Campionat absolut d'atletisme que se celebrarà a Moscou aquest estiu. A la cursa Alex va passar rapidíssim els 5 i 10 km (20'58 - 41'59), després va haver de baixar i dossificar-se, però controlant fins al final per fer la mínima. Va vessar felicitat. (ah! i sense flat, gran novetat). És un honor tenir el Record, i més tenint en compte.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección http://artanoticies.opennemas.com/articulo/deportes/alex-florez-ha-batut-el-record-de-suissa-de-20-km-marxa-i-s-ha-classificat-pel-mundial/20130416193622001150.html

Artà Notícies
© 2019 Artà Notícies

Artà Notícies


     
Desarrollado por Openhost con:      
OpenNeMaS CMS OpenHost S.L. Opennemas CMS