Imprimir

Carta del Grup de Dones d'Artà

artanoticies.opennemas.com | 15 de febrero de 2013

El Grup de Dones d'Artà ens ha remès aquesta carta per a la seva publicació a Artà Notícies.
"demanam a la revista Bellpuig una disculpa pública pel tractament tan penós que ha donat a l'assassinat de na Margalida."

 

Quan encara tots estam commocionats per la mort de na Margalida, una notícia tractada a nivell nacional, arriba a les nostres mans la revista Bellpuig i ens demanam:

És aquesta la portada més adequada?

El fet més greu que ha passat a Artà no hi queda reflectit. Com és possible?

Per si no fos suficient, trobam un editorial que parla de degeneracions, democràcia, dictadura, llibertinatge... I només al final, com diuen ells, "per posar un exemple", parla de la violència de gènere, sense tan sols anomenar na Margalida, i deixa caure una frase impactant: "...mai no quedarà justificada la mort d'una persona que, per molts possibles motius, mereixi ser víctima de la seva parella..." En definitiva, un editorial humillant, ofensiu, tot per no dir na Margalida ha estat assassinada.

Finalment, a la pàgina 9, abaix de tot, sense foto i com si fos un simple anunci, en 8 línees ho despatxa. Indignant.

Sabem que hi ha hagut persones que han volgut publicar poemes, frases, fotos, en memòria de na Margalida. Per què s'ha censurat?

Per tot això, demanam a la revista Bellpuig una disculpa pública pel tractament tan penós que ha donat a l'assassinat de na Margalida.

14 de febrer de 2013

Grup de dones d'Artà

 

 

 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección http://artanoticies.opennemas.com/articulo/sociedad/carta-del-grup-de-dones-d-art/20130215185231000767.html

Artà Notícies
© 2020 Artà Notícies

Artà Notícies


     
Desarrollado por Openhost con:      
OpenNeMaS CMS OpenHost S.L. Opennemas CMS