Imprimir

Crònica de la Diada parroquial a l'Ermita de Betlem, el primer de maig. Toni Esteva

Toni Esteva | 02 de mayo de 2013

Paella de la diada parroquial a l?ermita. Foto de Toni Esteva

Unes 350 persones s'han personat a peu o en cotxe fins a la meravellosa contrada eremítica per a gaudir d'un dia assoleiat.

Tot el que s'ha pogut recaptar amb la paella comunitària anirà destinat a les obres de la sagristia de la Parròquia d'Artà.

Com ja és tradicional, el primer de maig es va celebrar la diada parroquial a l'Ermita de Betlem d'Artà organitzat per la nostra parròquia. Allà dalt els fidels han participat de l'Eucarística amb els nins i nines de la catequesis i després han pogut dinar amb germanor gaudint de dues suculentes paelles preparades pels mateixos grups de la parròquia. Unes 350 persones s'han personat a peu o en cotxe fins a la meravellosa contrada eremítica per a gaudir d'un dia assoleiat, però que a poc a poc alguns núvols han amenaçat per uns moments la tan grata convivència sense que arribàs a ploure.
La participació i la crida ha estat un èxit.
Tot el que s'ha pogut recaptar anirà destinat a les obres de la sagristia de la Parròquia d'Artà.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección http://artanoticies.opennemas.com/articulo/sociedad/cr-nica-de-la-diada-parroquial-a-l-ermita-de-betlem-el-primer-de-maig-toni-esteva/20130502220908001223.html

Artà Notícies
© 2019 Artà Notícies

Artà Notícies


     
Desarrollado por Openhost con:      
OpenNeMaS CMS OpenHost S.L. Opennemas CMS