Imprimir

El bloqueig dels comptes per l'oposició impedirà pagar els proveïdors de l'Ajuntament

artanoticies.opennemas.com | 04 de abril de 2013

Magdalena Maria Fernández, Regidora d'Hisenda i Urbanisme de l'Ajuntament d'Artà

L'oposició ha volgut demostrar a l'equip de govern que està en minoria, i ho ha fet  impedint, al darrer plenari, l'aprovació dels comptes extrapressupostàris de 2012. Malgrat reconèixer la bona feina feta per Magdalena Maria en el sentit de reduir espectacularment el deute, votaren en contra de l'aprovació.

El PP, el PSOE i, fins i tot, Iniciativa-Verds que formava part del govern municicipal i era responsable dels comptes que es dugueren a aprovació dimarts passat, van votar en contra de l'aprovació, en el cas de I.V., aduint que ho fa per forçar el Batle a fer una auditoria a Net i Fresc, que encara que estigui pressupostada no es refien de que s'arribi a fer. Curiosament Guillem Caldentey va manifestar al ple que considerava que s'havia fet una molt bona feina per part de la regiduria d'hisenda, com també ho valorà d'aquesta manera el PSOE.

Aquesta postura de votar en contra malgrat estar-hi d'acord, te com a primera conseqüencia que els proveïdors que tenien factures pendents de cobrar de 2012 no podran ser pagats per l'Ajuntament, i hauran d'esperar a que l'equip de govern negocii un canvi d'actitud amb algun dels partits de l'oposició.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección http://artanoticies.opennemas.com/articulo/politica/el-bloqueig-dels-comptes-per-part-de-l-oposicio-impedir-pagar-els-prove-dors-de-l-ajuntament/20130403235332001075.html

Artà Notícies
© 2019 Artà Notícies

Artà Notícies


     
Desarrollado por Openhost con:      
OpenNeMaS CMS OpenHost S.L. Opennemas CMS