Imprimir

El plenari va aprovar el plec de clàusules per la concessió del bar del Teatre

artanoticies.opennemas.com | 17 de abril de 2013

Amb els vots a favor de UIA, CxI i IV i les abstencions de PP i PSOE, es van aprovar al plenari d'ahir dia 16 d'abril, les bases pel concurs de la concessió del bar del Teatre.

Els diversos partits de la oposició qüestionaren, en primer lloc, la urgència del tema i la necessitat de realitzar un ple extraordinari per tractar aquest assumpte, aclarint-se, per part de l'equip de govern, que la necessitat venia donada, no per l'aprovació de les bases del concurs, que hagués pogut ser aprovada en comissió, sinó per la declaració com desert de l'anterior concurs. Els del PP renunciaren a cobrar les dietes del plenari, en pensar que no era necessari.

El PSOE  argumentà la seva abstenció en els dubtes sobre si l'externalització del servei és una formula que garanteix la cobertura, i el PP va manifestar que estava d'acord en una gestió privada del bar però que trobava les condicions massa rígides..

Finalment va ser aprovada la proposta amb algunes modificacions. Els adjudicataris hauran d'obrir de 9 a 21 i també sempre que hi hagi funcions, podran tancar per vacances un màxim de 15 dies l'any i hauran de fer preus especials a l'Ajuntament i a la Fundació quan organitzin actes i a partir del tercer any hauran de pagar 300 euros al mes. La terrassa també entra a la concessió. 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección http://artanoticies.opennemas.com/articulo/politica/el-plenari-va-aprovar-el-plec-de-cl-usules-per-la-concessio-del-bar-del-teatre/20130417232022001167.html

Artà Notícies
© 2019 Artà Notícies

Artà Notícies


     
Desarrollado por Openhost con:      
OpenNeMaS CMS OpenHost S.L. Opennemas CMS