Imprimir

L'equip d'Enric Mas de Fundación Alberto Contador primer al Trofeo Astur-Cántabro

artanoticies.opennemas.com | 08 de abril de 2013

L'Equip d'Enric Màs guayadors del Trofeo Astur Cántabro

Álvaro cuadros, dissabte, i Cristian Torres, diumenge, van aconseguir sengles victòries per al Specialized-Fundació Alberto Contador en un intens cap de setmana de carreres a Astúries en el Trofeo Astur Cántabro, on es va traslladar l'equip de José Luis de Santos gairebé al complet, i en el qual Enric Mas va treballar de valent per la victòria del seu equip.

Álvaro Quadres va aconseguir dissabte la cinquena victòria de la temporada per al Specialized-Fundació Alberto Contador i la tercera en el seu compte particular, en guanyar en solitari a La Tenderina (Oviedo), després de deixar de roda al seu company d'escapada, Cristian Rodríguez , a falta de 10 quilòmetres per meta.

El corredor granadí va liderar una magnífica actuació de l'equip de José Luis de Santos sobre un recorregut d'uns 80 quilòmetres i tres alts puntuables. El Specialized-Fundació Alberto Contador va estar en tots els talls i, després del salt d'Álvaro Quadres, va controlar per darrere el grup de cap fins a aconseguir també la segona plaça del podi gràcies a l'esprint de Cristian Torres, aconseguint a més la classificació per equips. Álvaro Quadres, per la seva banda, va completar el seu triomf amb el Premi de la Muntanya i el primer mallot de líder del Trofeu Astur-Càntabre.

Ahir diumenge, l'equip va tornar a prendre la sortida amb els mateixos corredors a Figueredo, on els esperaven quatre voltes a un circuit pla. Els intents d'escapada no van tenir èxit sobre aquest terreny i l'equip va optar per treballar per l'sprint de Cristian Torres, que va sumar així el seu primer triomf de l'any després d'haver aconseguit dos segons llocs fins ara, el d'ahir i el de Don Benito. Gràcies als dos podis d'aquest cap de setmana, Cristian li pren al seu company Álvaro Cuadros el liderat en el Trofeu Astur Càntabre-

Puede ver este artículo en la siguitente dirección http://artanoticies.opennemas.com/articulo/deportes/l-equip-d-enric-mas-de-fundacion-alberto-contador-primer-al-trofeo-astur-cantabro/20130408201409001102.html

Artà Notícies
© 2019 Artà Notícies

Artà Notícies


     
Desarrollado por Openhost con:      
OpenNeMaS CMS OpenHost S.L. Opennemas CMS