Imprimir

La soprano artanenca Irene Gili va ser solista a la Seu davant 1.700 persones

artanoticies.opennemas.com | 28 de marzo de 2013

Irene Gili, amb joan Company en el moment que són felicitats per la Reina d'Espanya

Irene Gili va ser la soprano solista del gran concert ofert en benefici del Projecte Home,per la Coral Universitària i l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, al qual va assistir la Reina d'Espanya, que va felicitar la cantant artanenca.

El concert es va celebrar dimarts dia 26 de març a les 20:30  hores, sota la batuta de Joan Company, amb un programa centrat en el Requiem de Gabriel Fauré i El cant del destí de Johannes Brahms. Irene Gili va actuar com a soprano solista fent colla amb el baríton Joan Miquel Muñoz. El concert era en benefici del Projecte Home, que dirigeix Tomeu Català, un capellà ben conegut pels artanencs, per la seva llarga estada al nostre poble. La Seu es va omplir fins assolir una entrada de 1.700 persones, van assistir al concert moltes personalitats entre les quals destacava la presència de la Reina Sofia d'Espanya, a la qual secundaven el batle de Palma, la presidenta del Consell de Mallorca i el Conseller d'Educació i Cultura.

L'actuació d'Irene Gili va ser molt lloada tant pels crítics com pel públic assistent, i la Reina va voler donar-li personalment l'enhorabona, juntament amb el director de la Coral Universitària Joan Company, moment que recull la foto de l'agència EFE que il·lustra l'article.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección http://artanoticies.opennemas.com/articulo/cultura/la-soprano-artanenca-irene-gili-va-ser-solista-a-la-seu-davant-1-700-persones/20130328160549001043.html

Artà Notícies
© 2019 Artà Notícies

Artà Notícies


     
Desarrollado por Openhost con:      
OpenNeMaS CMS OpenHost S.L. Opennemas CMS