Imprimir

Tancada a l'Institut contra la política educativa i lingüística del Govern

artanoticies.opennemas.com | 27 de abril de 2013

Alumnes, mestres i pares i mares a la tancada de l'Institut el 27 d'abril

La protesta expressa la gran preocupació i la indignació de la comunitat educativa per les noves lleis i mesures que promou el PP, no per a millorar l'ensenyament, si no per reprimir les veus crítiques i aconseguir l'objectiu polític del PP d'arraconar el català com a llengua vehicular a les Illes Balears.

L'Institut Llorenç Garcias i Font va ser el centre elegit a Artà per unir-se a les tancades que han movilitzat més de 150 centres a les Illes Balears, en els quals participaren professors, associacions de mares i pares i estudiants, són una protesta per la política educativa i lingüística del Govern i de l'Estat. Existeix una gran preocupació i una enorme indignació dins la comunitat educativa pel fet que les noves lleis i mesures que promou el PP no es fan per a millorar l'ensenyament si no per acallar mitjançant mesures represives les veus crítiques i per aconseguir l'objectiu polític del PP d'arraconar el català com a llengua vehicular a les Illes Balears i conduïr-la cap a la seva extinció. Un objectiu alineat amb la política estatal de caracter recentralitzador, quer preten un estat espanyol semblant al que va imposar Franco durant la dictadura.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección http://artanoticies.opennemas.com/articulo/sociedad/tancada-a-l-institut-contra-la-politica-educativa-del-govern/20130427132514001200.html

Artà Notícies
© 2019 Artà Notícies

Artà Notícies


     
Desarrollado por Openhost con:      
OpenNeMaS CMS OpenHost S.L. Opennemas CMS