Imprimir

Xisco Lliteras i Miquel Alzamora dirigeixen la Mallorca 312, la marxa cicloturística més llarga.

artanoticies.opennemas.com | 27 de abril de 2013

Xisco Lliteras i Miquel Alzamora directors de la Mallorca312, amb Seen Kelly

Està previst que els més de 1.000 participants de la cursa passin per Artà,  on hi haurà un avituallament, entre les 16 i les 18 hores. Una vintena d'artanencs participen a la prova, Licors Moyà és un dels patrocinadors, i entre els que contribueixen a l'organització hi ha els artanencs Xisco Lliteras que n'és el Director i Miquel Alzamora el Director tècnic.

Es una prova d'una gran duresa amb sortida a la Platja de Muro i que després de passar pel Port de Pollensa, ja s'enfila cap a la Serra de Tramuntana, amb l'ascenció al coll del Puig Major de 875 metres. Passa per Calvià i Palma per adressar-se al Cap Blanc, i per la costa de Llevant fins a Portocristo, d'aquí els corredors via Son Servera, passaran per Artà i després cap a Can Picafort, per enfilar l'ultim tram fins a la Platja de Muro.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección http://artanoticies.opennemas.com/articulo/deportes/xisco-lliteras-i-miquel-alzamora-dirigeixen-la-mallorca-312-la-marxa-cicloturistica-mes-llarga/20130427142737001202.html

Artà Notícies
© 2019 Artà Notícies

Artà Notícies


     
Desarrollado por Openhost con:      
OpenNeMaS CMS OpenHost S.L. Opennemas CMS